Aktivnosti na šoli

  • Delo z nadarjenimi
 

Delo z nadarjenimi

Program dela z dijaki, ki želijo in zmorejo več

V šolskem letu 2020/21 na šoli nadaljujemo z izvajanjem koncepta vzgojno-izobraževalnega dela z nadarjenimi dijaki. Na šoli smo zastavili program, ki smo ga poimenovali »Delo z dijaki, ki želijo in zmorejo več«, saj želimo sodelovanje v ponujenih aktivnostih omogočiti vsem dijakom, nadarjenim in tistim, ki (še) niso bili identificirani kot nadarjeni, vendar želijo in so sposobni sodelovati v dejavnostih, ki zasledujejo specifične cilje in so zastavljene na višji ravni. Tako zastavljeni program dela, ki je namenjen vsem, ki želijo in zmorejo več, spodbuja in podpira celostni razvoj vseh dijakov, tudi nadarjenih.

V program se lahko vključijo vsi dijaki, ki jih dejavnosti zanimajo. Dijaki, ki so identificirani kot nadarjeni, pa imajo še možnost, da skupaj pripravimo individualizirani program, s katerim posvetimo dodatno pozornost dijakovemu razvoju in napredku.

Dijake vabimo, da se vključite v ponujene aktivnosti. Lahko se odločite za poglabljanje enega ali več predmetnih področij znotraj rednega kurikula in/ali izberete eno ali več obogatitvenih dejavnosti. Kratko predstavitev obogatitvenih dejavnosti in več informacij o izvedbi najdete v katalogu.

Z vključitvijo v program imate možnost razvijati svoje interese, se družiti, pridobiti nove izkušnje in sodelovati z mentorji na drugačen način. Sodelovanje ne predstavlja nadomestila za druge interesne dejavnosti. Ob koncu leta boste prejeli tudi potrdilo o sodelovanju.

Na dejavnosti se lahko prijavite pri koordinatorici dela z nadarjenimi dr. Andreji Grobelšek v kabinetu šolskega svetovalnega dela ali na andreja.grobelsek(a)szksc.si. Za dodatna pojasnila sem vam na voljo tudi na tel. številki 03/428 69 33 .

 

Lepo vabljeni.

dr. Andreja Grobelšek,
koordinatorica dela za nadarjenimi

 

 

 
 

Srednja zdravstvena in kozmetična šola Celje, Ipavčeva 10, 3000 Celje, Slovenija | Telefon: 03/ 428 69 00 | Fax: 03/ 428 69 01 | E-pošta: info(a)szsce.si 
Izobraževanje odraslih: 03/ 428 69 10 | Tečaji: 03/ 428 69 26 | 

Pogoji uporabe. Pravice pridržane, © 4S, svetovanje in razvoj, d.o.o.